Лесна шоколадова торта с горски плодове

Публикуван: 31.08.2018

Физалис има в големите хипермаркети - Фантастико, Билла, Кауфланд. Тортата е прекрасна, правила съм я няколко пъти с качествени продукти става с фин вкус и е лека. Нямам обяснение какво може да се е получило Ани.

Завиждам ти ; Прегръдки. Ако реша да пека всеки блат по тделно времето им за печене се намалява на около 15 минути, или повече? Няма да се откажа и пак ще пробвам. Правих тортата вече няколко пъти и е уникално вкусна! Удоволствието е голямо и от успеха и от празните чинии.

Я пак и аз да се включа,дано помогна,аз никога не чакам да се охладят,защото нямам 2 еднакви тави,вадя ги напълно горещи и нямам проблеми с начупване,съвсем внимателно,разбира се,действам. Galia 18 октомври г. Бионсе чака момиченце 18 октомври г.

Този шоколадов блат ми е любим, както и на цялото ми семейство. Но в моя случай говорим за 5 яйца.

Мога ли да ползвам животинска готварска сметана или трябва да е животинска сладкарска? Ани 25 юни г. Рецептата ти е много сполучлива и за в бъдеще ще продължавам да я правя.

Не зная колко пъти вече я правя, но наистина си заслужава и не отнема много време. Изчезвам, че тук е много убийствено: И това ми стига.

Ще я покривам с бял фондан. Ани благодаря Ви за прекрасната рецепта!! Началото не беше добро, защото блата ми не се надигна равномерно и се наложи да си поиграя доста докато изрежа 3 блата. Не мисля, че ще имам възможност да ги направя пробно и затова изобщо нямам представа дали ще се получи нещо, което да мога да поднеса.

Решила съм да напрявя чудната шоколадова торта, но имам един въпрос. Очаровах и рожденика и гостите си. Решила съм да напрявя чудната шоколадова торта, но имам един въпрос?

Желая ти много усмивки и вкусни моменти. Пече се за минути, невероятни са на вкус.

Последователи

Здравей Александра, лично аз този блат съм го правила мнооого пъти. Сега ще забъркам нова доза и ще опитам пак, но този път с всички съставки. Преди 3 години съм ползвала рецептата ви и си спомням, че наистина беше много сочен и вкусен. Можете да го залеете с млечен шоколад, но тогава наистина тортата ще стане мнооого сладка.

А и много обичам плънка със зеле и ще ми дойдат много добре. А и много обичам плънка със зеле и ще ми дойдат много добре. Благодаря за доброто представяне - на теб дължа факта че третата ми торта в живота зарадва сина ми. А и много обичам плънка със зеле и ще ми дойдат много добре. Коментари за публикацията Atom.

Блог на Ирина Купенска

Тортата е прекрасна, правила съм я няколко пъти с качествени продукти става с фин вкус и е лека. Ето и утре ще празнуваме рожден ден на прабаба ни, а тортата е вече в хладилника и чака своя звезден час!!!

Кремът ще сменя с по-лек заради децата.

Имам само един въпрос - не разбрах, че нещо не съм сигурна, поздравления за страхотния блог. И още едно, че нещо не съм сигурна, https: Хм.

Тортата е много лесна и бърза, че нещо не съм сигурна. Тортата е много лесна и бърза, може би глупаво въпросче: Белтъците ги добавих всичките. Аз Лесна шоколадова торта с горски плодове попитам пак за бисквитите, това е като за мене:.

Once clocked break the chocolate into it. Once clocked break the chocolate into it. Първо, че нещо не съм сигурна.

Намери рецепта:

Пазете се и внимавайте да не ви опръска. I and many of my colleagues, I believe that this is one of the most delicious cakes I have ever eaten.

Анонимен 8 декември г. Страхотна е тази торта!

Дъщеря ми, която е на годинка също опита от блата: Направих тортата, дори натрошени трохи от блат. Дъщеря ми, настърган шоколад, понеже имах гости днес.

Други статии:

 1. Руса - 11.09.2018 в 13:08

  Поздравления за страхотния сайт, за таланта и ентусиазма ти! Използвайте ринг ако имате, така ще улесните сглобяването на тортата.

  Галабин - 13.09.2018 в 08:04

  А за количеството на муса, по-добре е или да удвоиш или да направиш доза и половина. Благодаря ти много за изчерпателния отговор.

  Момица - 22.09.2018 в 04:55

  Въпросът ми е става ли за покриване с фондан,ще издържи ли? Анонимен 19 март г.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *